DB TECHNIC d.o.o.

REVOLUCIJA U GAŠENJU POŽARA!

Među najnovijim većim referencama bi željeli istaknuti zaštitu elektro ormara turističkog kompleksa Girandella u Rapcu, najveće turističke grupacije u Hrvatskoj, Valamar Riviere d.d. Referenca uključuje zaštitu više od 170 elektro ormara, niskog i visokog elektro razvoda, kako unutarnjih ormara tako i vanjskih samostojećih ormara.

Unutar elektro ormara je ugrađeno više od 190 FirePro generatora aerosola, modela: FP-20S, FP-40S, FP-80S te FP-100S. Detaljnije

Trajekt izgrađen u pulskom brodogradilištu Tehnomont, duljine 33 metara, ukupne vrijednosti 3,3 milijuna eura, te ukupnog kapaciteta od 300 putnika štićen je FirePro sustavom za gašenje požara.

Namijenjen je za englesko tržište gdje će služiti za prijevoz putnika na relaciji između Portsmoutha i Gosportha.

Detaljnije

FirePro program je predstavljen u sklopu stručnog seminara, održanog dana 20.11.2014. godine u Ljubljani, na temu zaštite električne opreme od požara.

U suradnji s našim distributorom za slovensko tržište (DETEKTOR SISTEMI d.o.o.), uspješno smo prezentirali i demonstrirali FirePro tehnologiju gašenja.
Detaljnije

Produžavanjem tipskog certifikata Hrvatskog registra brodova nastavlja se uspješna ugradnja FirePro sustava za gašenje požara aerosolom unutar motornih prostora u brodovima. Za sada se u našoj referentnoj listi može pronaći više od 100 različitih brodova koje smo opremili FirePro sustavom, od katamarana, jedrilica pa sve do plovila policije i obalne straže.
Detaljnije

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je prestižna japanska kompanija Hochiki, službeni distributor FirePro proizvoda za područje SAD-a i Meksika. FirePro proizvode za gašenje požara će distribuirati, prodavati i promovirati pod vlastitim brendom FireNet Xtinguish. Detaljnije

Zašto su FirePro proizvodi sa ručnom aktivacijom tako popularni među švedskim vatrogascima?

Richard Qvarfell iz švedske firme X-fire AB, koja je distributer FirePro proizvoda objašnjava:

Švedska ima jedne od najbržih i najučinkovitijih vatrogasaca, što je od presudne važnosti, kako za osiguravajuće kuće, industriju, tako i za minimiziranje štete i sprječavanje gubitaka života. Detaljnije

Od sada su u ponudi dostupni FirePro generatori u kvadratnom kučištu u izvedbi od nehrđajućeg poliranog čelika (inox). Ove  generatore odlikuje dodatna robusnost, ali i otpornost na agresivne elemente u prostoru zbog čega su idealni za primjenu u prostorima brodskih strojarnica, dizel agregata, transformatora, pogonskih strojeva, kao i u prostorima skladišta kemijskih materijala. Detaljnije

Od sada su SVI FirePro proizvodi odobreni od prestižne američke organizacije za savjetovanje i certificiranje -  UL (Underwriters Laboratories), i nose oznaku UL Listed. UL izdaje certifikate vezane uz sigurnost i pruža usluge provjere, ispitivanja, procjene, savjetovanja i obuke.
Detaljnije